Page 1 of 1

QD problems

PostPosted: Mon Aug 17, 2020 12:52 pm
by brysonman46
I have been trying to amend some existing QDs to include new destination and start points. Not a problem until it comes to AI and static Spawn Points. I can place the marker and do all that is necessary on Page 1 (destinations for AI; lengths of consists), but I am unable to access page 2 to select the type of consist and probabilities of spawning. I can still do it on a working version using TS2019, but not with TS2020. Is this another feature that has been removed by DTG, or is there a trick that I am missing?
I even tried setting up a brand new QD to see if the problem was a result of trying to mend an old version of the QD, but no!

Any thoughts

Nick

Re: QD problems

PostPosted: Mon Aug 17, 2020 2:32 pm
by Peter Goodearl
It works okay for me though I did have that happen some time ago but it cleared it self up somehow.
Assume you have done the usual Clear Cache.
Sorry not much help.

Peter

Re: QD problems

PostPosted: Mon Aug 17, 2020 4:49 pm
by brysonman46
Hi Peter

I clear the cache every time I leave the sim. I have also cleared the SDB cache as well, to no avail. Can just hope that it clears itself in time. Fortunately, it will be a while before i publish my next route update, so not urgent

Nick