Page 1 of 1

creating tooled gantries?

PostPosted: Fri Apr 30, 2021 3:14 pm
by Class1987
Hi everyone I'm currently working on creating a few gantries and would like to know how to add the gantry tool (OHE) tool. I've build the model of it no problem just need help with the gantry blueprint.
Any advice on how this works? Cheers, Ian.

Re: creating tooled gantries?

PostPosted: Fri May 07, 2021 2:35 pm
by Class1987
Anybody have an answer for me on this subject?
Cheers, Ian.

Re: creating tooled gantries?

PostPosted: Fri May 07, 2021 5:16 pm
by ukrichb
Assume you have tried here…and the links within it

https://www.trainsimdev.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=612

Re: creating tooled gantries?

PostPosted: Sat May 08, 2021 1:05 am
by Class1987
Actually no I haven’t thanks for that I’ll check it out.
Cheers, Ian.

Re: creating tooled gantries?

PostPosted: Sat May 08, 2021 3:42 pm
by ukrichb
You can also look at this, it explains in detail the node-naming system for the Gantry Blueprint editor. There are posts in German, but the main ones are translated - and you can use Google Translate to follow the discussion.

https://rail-sim.de/forum/thread/5944-neues-oberleitungs-tool/?pageNo=1